Hääkukat, surusidonnat, kimput, lahjatavarat ja monet muut liikkeestämme Turusta

Ota yhteyttä ›

Yksilöllisellä ja ystävällisellä palvelulla kauneutta elämän kaikkiin hetkiin – myös kätevästi kotiovellesi!

Kukkaset sopivat jokaiseen tilanteeseen ja tilaisuuteen. Meiltä löydät esimerkiksi hääkukat, surusidonnat, kukkakimput ja -asetelmat, joiden ohella tarjoamme runsaan valikoiman lahja- ja sisustustavaroita. Lisäksi olemme palveluksessasi muun muassa tilakoristeluissa ja vihersisustuksessa. Yrityksille taas toimitamme erilaisia liikelahjoja ja vastaamme viikoittaisista toimistokukituksista.

Meillä sidonnoista ja kukkatöistä vastaavat pitkällä kokemuksella kukkakauppias Carmen Florea ja joukko taitavia floristeja. Kuuntelemme aina tarkasti toiveitasi ja autamme sinua valitsemaan parhaiten tarpeisiisi sopivat kukkaset. Käytämme aina tuoreita, hyvälaatuisia leikkokukkia, joille annamme viiden päivän takuun.

Tule tutustumaan valikoimaamme Turun Tuomiokirkon kupeessa sijaitsevaan kukkakauppaamme. Vaihtoehtoisesti kukkatilaus onnistuu kätevästi puhelimitse, sähköpostitse tai verkkokaupassamme. Jos olet asialla ennen kello kolmea, saapuvat kukat jo samana päivänä luoksesi!

 

Meiltä myös lahjakortit, adressit ja onnittelukortit

Kukkalahjakortti on varma ilahduttaja! Meiltä saat lahjakortit haluamallesi summalle. Saatavilla ovat myös kauniit adressit ja onnittelukortit, toiveidesi mukaisesti tekstattuna.

Lahjakortit alkaen 25 €

Kysy lisää

Tutustu tarkemmin valikoimaamme

Kukkakimput

Tyylikäs kukkakimppu ilahduttaa ja ihastuttaa. Meiltä saat kauniit kimput ja upeat pöytäasetelmat niin itsellesi kuin lahjaksi, sekä arkeen että juhlaonnitteluihin. Sidonta voidaan tehdä tarkasti toiveidesi mukaan, tai voit antaa meille vapaat kädet.

Ota yhteyttä

Kukka-asetelmat

Käsissämme syntyvät näyttävät pöytäasetelmat juhliin, tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Suunnittelussa huomioimme aina niin tilaisuuden luonteen, ympäristön kuin vuodenajankin. Asetelman pitkäikäisyyden takaa kostea kukkasieni.

Ota yhteyttä

Hääkukat

Tuomme kukkien loistoa hääjuhlaan. Meiltä saat ihanimmat morsiuskimput, upeimmat vieheet tai vaikka koko juhlapaikan kukkakoristelun. Voimme tarvittaessa toimittaa hääkukat suoraan juhlapaikalle, ja tarjoamme vuokralle myös maljakoita.

Ota yhteyttä

Surusidonta

Kukat tuovat lohtua ja kunnioittavat edesmenneen muistoa. Meiltä saat surukukat hautajaisiin ja muistotilaisuuksiin, tarvittaessa paikan päälle toimitettuna. Valikoimastamme löydät myös esimerkiksi adressit ja kynttilälyhdyt.

Ota yhteyttä

Ristiäiskukat & vauvojen onnittelu

Perheenlisäys on suuren juhlan paikka. Kukkakaupastamme saat onnittelukimput ja ihanat Bukowski-lelut, joiden avulla välität iloisen viestisi vauvalla ja hänen vanhemmilleen. Meiltä onnistuvat myös toimitukset Tyksin synnytyssairaalaan.

Ota yhteyttä

Lahja- ja sisustustavarat

Kattavasta valikoimastamme voit poimia mukaasi esimerkiksi kynttilöitä, lyhtyjä, ovikransseja sekä monenlaisia ruukkuja ja maljakoita – joko itsellesi tai lahjaksi. Kukkaruukkuja toimitamme kaikkialle Turun seudulle sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä

Viher- ja ruukkukasvit

Valmiiksi istutetut ruukkukasvimme tuovat ripauksen eksotiikkaa ja kauneutta minne tahansa. Meiltä saat vehreät viherkasvit niin kotiin kuin työpaikalle. Tarvittaessa voimme auttaa sinua myös sisä- ja ulkotilojen vihersuunnittelussa.

Ota yhteyttä

Silkkikukat

Tarjoamme lakastumatonta kauneutta ja hoitovapaata kukkaloistoa kaikkiin tiloihin. Liikkeestämme löydät laajan valikoiman laadukkaita ja aidonnäköisiä silkkikukkia sekä yksittäiskappaleina että upeina asetelmina.

Ota yhteyttä

Yrityksille

Kauttamme yritys saa työpaikkaa piristävät kukat säännöllisinä toimituksina. Lisäksi tarjoamme esimerkiksi yritysilmeesi mukaisella värityksellä toteutettuja kukkakimppuja liikelahjoiksi ja toteutamme ravintoloiden tilakoristeluja.

Ota yhteyttä

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita